1.4 Corsa SRI X Reg Engine Problem Help ?

Discussion in 'Corsa' started by Jamie Brown, Nov 29, 2004.

  1. Jamie Brown

    Jamie Brown Guest

    Have a strange problem with my Corsa 1.4SRI 2000 model.
    Problem seems to show up at about 45-50mph and feels like the engine is
    missing or surging.
    Below or above this speed the problem is not there.

    I wondered if plugs may be the problem. How easy are they to change on this
    model ?
    Dont want to use the local dealer due to past bad treatment.
     
    Jamie Brown, Nov 29, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Jamie Brown

    mikeFNB Guest

    does the revs matter or gear?

    if it was plugs i would expect it to be not so speed dependent but revs
    dependent.
    and even then , they would be my last port of call

    have you pulled the codes?

    mike
     
    mikeFNB, Nov 29, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Jamie Brown

    Jamie Brown Guest

    It does seem to be rev related at about 2500 - 2700.
    I suspect the plugs were not changed at the last main service and that was
    15k miles back. (Now 58k on the clock).
    It does seem to be a narrow rpm band at which the problem shows up.

    Any ideas ?
     
    Jamie Brown, Nov 29, 2004
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.